Rastafari Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Pisze to tutaj, bo nie znalazłem innego działu w tym temacie a pisane tego samego problemu zmarnowałoby mój czas Wchodząc na sewer typu: JailBreak 1, JailBreak 2 Nie ma ani modelu SVIPa, ani gangu, ani liczby fajek. Dodatkowo tabela VIP'a jest uzupełniona jakimiś znakami które nie powinny wystąpić w niej. @ xBonio Edytowane 4 Lutego 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Z Deathrunem v2 i z Hide and seekiem też jest problem. Na Drce nie działają klasy, gangi ani przywileje vipa i svipa a na HNS2 nie działają gangi i sprint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jest problem z bazą danych, nie mam na nią wpływu. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi