KoniczynaMalfajt Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Witam jestem znanym i lubianym graczem arenyskilla chciałbym wam przedstawić moją pierwszą grafikę nawiązująca do 60 fleciarzy anime oraz malfajta którym jestem proszę ocenić moją prace gdyż chce w przyszłości zostać grafikiem arenyskilla robie profilowe za kredyty na serwerach . Pozdrawiam zainteresowanych zapraszam pv A O TO MOJA PIERWSZA PRACA Edytowane 3 Lutego 2021 przez KoniczynaMalfajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Świetnie AP BOMBO! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Super Praca oby tak dalej a na 100% czeka na ciebie kariera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoniczynaMalfajt Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Dziękuje Domcia i Hamer serduszka dla was kocham moich fanów pozdrawiam cieplutko koniczynka !!!!! Dziękuje Bex serduszko dla ciebie i cieplutkie pozdrowienia Dziękuje pozdrawiam cieplutko Dziękuje Terminatorze miałem kiedyś w szkole woźną co miała pseudonim Terminator pozdrawiam cieplutko Pozdrawiam PABIXON Ferber to totalny szef kocham go calym serduszkiem skalniaka pozdrawiam cieplutko przesyłam pozdrowienia dla całej rodziny !!!! 1 1 Łączę kilka postów w jeden Przez RuteK, 3 Lutego 2021, edytowane 3 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloom Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 zakochalam sie w twojej tworczosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Mnie się podoba, kariera czeka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monv Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) ja fan edit; bardzo chetnie skorzystam niestety nie stac mnie, mam za malo kredytow Edytowane 3 Lutego 2021 przez monv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoniczynaMalfajt Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Super Monv pozdrawiam cie pamietaj ze zawsze moge dla ciebie zrobic profilowe Tutaj kolejna praca którą wykonałem dla mojego serdecznego przyjaciela Hamera pozdrawiam go zdjęcie przedstawia skejtera na deskorolce 60 i unikalny napis HAMER !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Cudowny Malphite i skater 😍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 🙃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 totalnie savage ap malphite pogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Szefunciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Lutego 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Rkuj k00rcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 dbr ty mi robisz avatar z tym psem co mam na avatarze i robie ci jajecznice poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 K O X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoniczynaMalfajt Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Dziękuje wszystkim za wspaniałe opinie !!!! pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoniczynaMalfajt Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam tutaj moja kolejna praca którą wykonałem Dla serdecznego i kochanego Admina @ M-I-C-H-A-L oceńcie kolejną moją prace . Praca jest na temat czarnoksiężnika z fletem słomianym kapeluszem znak 60 wiadomo o co BM , żywcem i fletem wiadomo ocb też oceńcie JBM 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 To jest dzieło sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchax1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Świetne prace oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoniczynaMalfajt Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Dziękuje Maniuchax1 pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi