Rambo4321 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198285439280/ Nick oskarżonego: Ziomek™ Opis sytuacji: Admin buguje graczy ta sytuacja się już powtarza Serwer: HNS Data i godzina zdarzenia: 3 luty 2021 12.15 mapa seek_wadnisup_final Dowody: demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 o ile mi wiadomo ta rzecz jest dodana przez twórce mapy, więc jest to żle mapa skonstruowana nie moja wina ze jej używam. Nie jestem pewny czy jest to karane ale wydaje mi sie ze nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 @ Admin HNSwiedzą że nie ma bana w tej konkretnej sytuacji, nie ma sensu pilnować wszystkich graczy aby tego nie robili na tej mapie aczkolwiek moim zdaniem Adminom nie powinno zależeć na uprzykrzaniu gry graczom. kto tam se chce to to połączy z tym postem niżej Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi