Gacek_Wacek Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nick z gry: Gacek_Wacek Wiek :17 Dlaczego ja mam otrzymać Admina?: Ogarniam regulamin, nie boje się dawać graczom kar, jestem raczej spokojną osoba. Wiadomo chce pomóc utrzymać porządek na serwerze, ponieważ jak nie ma admina to dzieją się niezłe rzeczy. Doświadczenie: admin jb#2, były admin 1vs1, drv1 Jak długo gram w CS:GO?: ponad 1,2k godzin w których godzinach gram ma serwerze?: w tygodniu 8-16 max, w weekend zależy o które wstane i czy mam coś do roboty Link GT: https://www.gametracker.com/player/Gacek_Wacek/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346145443 Mikrofon : Jak najbardziej Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina : Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 jak i tydzień temu byłem na tak to teraz też jestem +aktywność +doświadczenie +SM +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na tak +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Lutego 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 + sm +/- aktywność + wiek - mała fryteczka +duzy MUSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 +sm +aktywnosć +doświadczenie -small Fryta Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 NA TAK+wiek +aktywność +doświadczenie +sm +Gacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 tak + sm + wiek +/- aktywność - mała fryteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 NA TAK +sm +aktywność +mała frytka +doświadzczenie +gacek to gacek musi być adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 na tak +wiek +doświadczenie +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na tak +wiek +aktywność +sm +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Oj tak +sm +Aktywność +umie Edytowane 3 Lutego 2021 przez REGGIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi