Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

Nacpany_Lisek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Nać**ny Lisek

Nick oskarżonego: Dark Yakuza

opis sytuacji: gram sobie na serwerze na mapie na której jest łątwo dostępny secret którego odpalam za każdym razem na początku rundy i po odpaleniu secreta jest włączna muzyka na 30 sec, więc admin postanowił dać mi bana na 30 min za przeszkadzanie w prowadzeniu pomimo że ja tylko odpalałem secreta. Jeśli za to jest ban to powinna być tam strefa przynajmniej odbijająca

Dowody: demko z mapy jb_dust2_final2 godzina od 16:30 do 16:40

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 3

Dawałem już kiedyś za to bany ,j ak mapa się zaczeła powiedziałem "kto włączy muzyke wlepiam bana".Ciebie akurat nie było na początku mapy ,wszedłes gdzies w środku,dopiero jak ty wszedłes zaczołes włączac muzyke(wcześniej jakos każdy myślał i nie włączał jej).Za pierwszym razem nie wiedziałem kto to włączył,następna runda poszedłem do spectów i widziałem ze ty ja włączyłes,next runda wchodze do tt mówie ci że dostajesz ostrzezenie i jak włączysz jeszcze raz to wlepie ci bana,w next rundzie ty będec taki dumy i pewny siebie włączasz muzyke znowu i dostajesz bana XDD. Rozmawaiłem z byłym majorem czy moge za to dawac bany i powiedział ze najpier ostrzezezenie a pózniej ban na 30/60 za przeszkadzanie w prowadzeniu. Naura

• Wrr! 1

W sumie jedyne co mogę tutaj wysłać to 4 punkt z regulaminu adminów. Może admin sugerował się tym punktem przy dawaniu Tobie bana.

4. Gdy Admin uważa, że któryś z graczy działa na szkodę serwera, lecz nie ma na to dokładnego punktu w regulaminie ma prawo nadać mu karę według jego zdania, lecz nie może ona przekraczać 360 min. 

• Wrr! 1
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności