ShindY Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) ShindY Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198258232861 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) kopek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) admin naduzywa admina. zabili go i inna osobe, dali zabawe wg, kopek sie zrespil. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jail1 Data i godzina zdarzenia: okolo 20 dzis, jb-snow-v2 ostatnia runda Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb snow v2 ostatnia runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) warden pozwolił mi sie zrespic byl na mnie fk @D3nKu pozwolił mi powrócić . Edytowane 1 Lutego 2021 przez Kopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) A jak admini respią graczy na freeday'u, czy na innych zabawach to nikt nie pisze skargi. Jeśli admin respi siebie to wielka tragedia odrzucam ^warden pozwolil@ Moderatorodrzucone Edytowane 1 Lutego 2021 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi