Domcia Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Witajcie Areniacy! W dniu dzisiejszym został zrestartowany ranking (tak jak co miesiąc) na naszym serwerze, więc ruszamy z konkursem TOP 3. Konkurs będzie trwał przez 2 tygodnie, w dniu zakończenia się konkursu osoby, którzy ukażą się w TOP 3 rankingu naszego serwera otrzymają nagrody w zależności od zajętego miejsca. Informacje dotyczące konkursu Konkurs rozpoczyna się wraz z restartem rankingu w dniu 01.02.2021, a zakończy się 14.02.2021 o godzinie 17:00. Wyniki konkursu ukażą się w komentarzu pod tym postem w dniu jego zakończenia. Zwycięzcy konkursu będą mieli 24h od publikacji wyników na zgłoszenie się do mnie bądź do@ xBoniow wiadomości prywatnej. Wszelakie farmienie punktów będzie skutkowało banem i dyskwalifikacją. Także pamiętajcie o tym bo wszystko do mnie dochodzi. Nagrody Zapraszam do rozgrywki i życzę wszystkim powodzenia! Edytowane 1 Lutego 2021 przez Domcia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Wyniki konkursu TOP 3 1. @ maniuchax1STEAM 2. @PABIXONSTEAM 3. L3mon STEAM Zwycięzcy nagród mają 24h na zgłoszenie się do mnie bądź do @ xBonio poprzez wiadomość prywatną na forum bądź steam. Wzór: Spoiler Link do steam: Link do tematu: Usługa: Edytowane 15 Lutego 2021 przez Domcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi