Kaczvszka_are_K1ng Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Nick:Kaczvszka are K1ng Nick admina:nie pisało Długość bana:pisało 1[m] Data i godzina:16:58 jakoś tak Serwer: 51.77.34.138:30006 Powód bana: nie pisało Mapa:Mirage Powiem tak. Dowiedziałem się tylko tyle, że dostałem bana za anty ducka... Dlaczego anty cheat mógł się pomylić? Możliwe, że przez to, że w momencie gdy robiłem bunnyhopa w dół na schodach do undera od tv rooma zacząłem klikać lewy dolny ctrl, ponieważ wydaje mi się, że to lekko zwiększa prędkość. Jeśli można było by prosić o sprawdzenie demka czegokolwiek to byłbym bardzo wdzięczny. Dziwi mnie także 1 rzecz. Mianowicie, iż dostałem tego bana zaraz po zabiciu gościa który zabijał mnie cały czas więc to też trochę śmierdzi. Będę wdzięczny za przyjrzenie się tej sprawie bliżej, Edit: Admin: Bot Godzina: 16:56 Rzekomo antycheat wykrył u mnie bhopa... Szkoda, że nie ma demka (chyba, że administracja ma) bo by prawda wyszła na jaw, że to nawet w połowie nie był udany bhop Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Kaczvszka_are_K1ng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczvszka_are_K1ng Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Chciałbym jeszcze dodać, że dzisiaj od rana przez około godzinkę z przerwami ćwiczyłem bhopy na serwisie gdy nikogo nie było i wykonuje je codziennie w każdej rundzie nawet po kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Może i anty ducka i autobh nie masz ale wh posiadane, po prostu bot wykrył ale pliki z bh Dostajesz permbana a nie na miesiąc @ Moderator Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi