Nacpany_Lisek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nick: Nać**ny Lisek Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ myślę że przyda się admin który gra o późniejszych godzinach. Uważam także że jako admin mógłbym pomagać nowym graczom Doświadczenie w adminowaniu: byłem przez miesiąc adminem na drv1 i 2 razy na serwerze JB#2 Jak długo gram w CS:GO?: w cs:go gram około 4/5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: najczęściej na serwerze gram od 10 do 16 i od 23 do 1 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[RNG] Nać**ny Lisek/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na tak +wiek +aktywność +spokojny, ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Dlaczego to zostało otwarte? Sb tego Pana nie jest za kolorowo, dzisiaj dostał gaga. - zachowanie nie Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 XD -zachowanie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na nie - Zachowanie + aktywność Popraw się i będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 31 Stycznia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 na nie -zachowanie -sb -dostales dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 nie + doświadczenie - zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 +doświadczenie +sm Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi