72Tobias Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nick: 72TobiasWiek: Obecnie 18, za 2 tygodnie już 19.Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Miałem czekać z podaniem aż nabije więcej godzin które mogą dodać mi szanse na zostanie przyjętym do ekipy ale po tym jak zobaczyłem co się dzieje na serwerze podczas nieobecności żadnego z administratorów, coś mnie w środku uderzyło. Mam duże doświadczenie, jestem wyrozumiały, miły i pomocny. Dość szybko się ucze nowych rzeczy (przyda sie pod wzgledem SM jeśli bedzie trzeba zrobić coś bardziej skomplikowanego) I dużo osób mówi że mam fajny głos co uznaje za plus;))))Doświadczenie w adminowaniu: Ciężko to określić w zbliżonych godzinach, połowę czasu przegranego w CS:GO spędziłem na serwerach DeathRun. Rok czasu byłem administratorem DR z pod rąk sop**y(nazwa alkoholu dla ciekawskich). Pól roku na innej serwerowni której nazwy nie mogę sobie przypomnieć.Jak długo gram w CS:GO?: Myślę że 3/4 lat będzie tbh. Oczywiście z przerwamiW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze przebywam w godzinach 10-23(zawsze nocą trzeba iść na soloQ w lolu) Lecz NAJCZĘŚCIEJ w godzinach popołudniowych.Link GT: STARE | AKTUALNEZnajomość SM: 5[6]/10Link do profilu Steam: PROFIL! Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. - polecam zrobić aktywność i napisać podanie w szybkiej rekrutacji. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi