wscieklykaczor Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: ♡D3nKû♤ Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Byłem adminem wiele raz na rożnych serwerach, chce żeby na serwerze był ciągle porządek. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem z 2 lata adminem na serwerze ,i nikt nic do mnie nie miał. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram czasem rano, ale częściej jestem w godzinach wieczornych i nocnych Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] ♡D3nKû♤/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LOLO232/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak wiele razy. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez D3nKu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 +aktywny +sm +staż -commsy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 +ogarnia ct i regulamin tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yami Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 +aktywny +sm + donejtor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 ta +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na tak +ogarnia +sm +wiek +fajny kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 (edytowane) +wiek +sm +aktywność +ogarnia +doświadczony +/- odbija mu czasami, ale rzadko - commsy Na Tak Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Zerdix Nie dodałem decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na tak przynajmniej nie będziesz sie obijał jak większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 tak + sm + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 na tak +wiek +aktywnosc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 generalnie mam mieszane uczucia co do ciebie raz umiesz się zachowac a raz totalnie wyłączasz myślenie i odwalasz lipe i ten ban za info generalnie czesciej odwalasz lipe nadużywasz wyżywasz itd niż robisz coś pozytywnego dlatego te twoje zachowanie to wielki - mimo wszystko jestem na tak ale popraxuj trochę nad zachowaniem bo do do reszty raczej nie można się doczepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Pewnie ze tak ogarniasz , ale zachowanie takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) na tak +ogarniasz +wiek +aktywność Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Janek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 +aktywny +sm +staż -commsy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Na Tak +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
019466590778561048572610 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 tak +wiek +aktywny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Tak +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 na tak +wiek +sm -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Tak Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nwm w sumie ale dostales bana za info jak i muta za wyzywanie rodziny wiec srednio zeby taka osoba miala admina sorry ale nie ;- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na tak +ogarnia ct/regulamin itd +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 o chłopie, mój faworyt xd. wiek ogarnia tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Póki co ograniczam ilość adminów, jeżeli zmieni się coś w tym temacie spróbuj ponownie. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi