xenovskypl Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) artur Nick admina:(od którego dostałeś bana) bot Długość bana:(Czas bana) 1 miesiąc Data i godzina:(dostania bana) 2021-01-16 13:59 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Only mirage Powód bana:(podany przez admina) Bhop Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirage PS. Wszystko wygląda tak, że od paru tygodni wywala mnie na pulpit, wtedy było tak, że musiałem wyjść na chwile z domu, zostawilem csa, wróciłem z dworu i dosatłem bana na miesiąc, prawdopodobnie konto było używane przez osoby trzecie, bo nie mam rodzeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Wbiłeś na serwer, od razu dostałeś bana od bota Na demku nic nie widać. Trudno bot Ci dał bana bo zapewne miałeś pliki na kompie jakieś Brak UB. @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi