Kopek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: Nie bedzie potrzebny Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/dubi246/ Nick oskarżonego: DarkYakuza Opis sytuacji: Generalnie jest Freeday kacper zabija 1 osobe z oneway'a poczym dostaje ctbana 7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze. + chciałbym dodać że Że ksiądz wilczurek nie został ukarany za prowokacje wobec mnie fresha i kacpra Serwer: JB#2 Data i godzina zdarzenia: 1 runda po freeday'u Godzina 12 :08 Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Kopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nie mam obowiązku dawania ostrzeżeń tak jak jest to napisane w tym punkcie .Na serwerze było jesczę przynajmniej 2 innych adminów więc oni mogli tez wlepić muta/gaga wilczurkowi za prowowokacje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 2:28: Kacper zabija wilczerkua z oneway'a Kacper zabił 3 sekundy przed zakończeniem freeday'a 2:52: Kacper dostaje ctban'a od Yakuzy 3:26: Wilczurek - Dobrze mu tak 4:10: Wilczurek - Tu nie jest taka patola jak na jb#1 6:50:Wilczurek - I like ya cut G 7:00: Wilczurek - xdar podpiszesz mi się na kosie - xdar dał mu ostrzeżenie Wilczurek dostał muta na tej mapie. @ Ciosekz tym Wilczurkiem i adminem zrób co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 W dniu 26.01.2021 o 18:24, Drix napisał: Wilczurek dostał muta na tej mapie. @ DarkYakuzaJak rozdajesz kary rób to obiektywnie. Zamykamy. @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi