Ziemniaczek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nick: ziemniaczek Imię: Dawid Wiek: Rocznikowo 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: ponieważ na UBT jest tylko 1 osoba i chciał bym pomóc jeżeli tamta osoba by nie miała czasu wolnego Doświadczenie w ocenianiu demek: posiadałem na innym forum rangę UBT i nie mieli do mnie żadnych zastrzeżeń Jak długo gram w CS:GO?: grałęm w CS:GO 2 miesiące temu ale powiedziałem sobię że wole 1.6 bo lepszy poprostu jest bo na CS:GO dużo osób gra odpalonych i się nie da grać. Ile czasu poświęcam forum dziennie: mogę nawet cały dzień siedzieć bez problemu Znajomość SM: 7/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198814881909/ Kontakt: DC,FB,TS,GG 4 Niestosowanie się do regulaminów sieci ArenaSkilla Przez SK4N3R, 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Brak miejsc. Nie spełniasz wymagań. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi