Bloody Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Cała sytuacja wyglądała tak, że na mapie jb_jong_final około godziny 22:08 dostałem freekilla, po czym jak został on zaakceptowany admin bez powodu daje mi slay za nic tak naprawdę, po zrespieniu przez admina chłop z ct mnie zabija robiąc kolejnego freekilla na co admin odpowiada, co ja na to poradzę. Jeżeli osoba ma wywalone w to co się dzieje i nie potrafi zapanować nad tym zasługuje na karę adekwatną za jego czyny. Demo z HLTV załączę po zakończeniu mapy w edycji postu * SchMidT" STEAM_1:1:147557280 * oraz osoba która poraz kolejny robi freekilla za nic, również ją tutaj umieszczę, czas dokładny rozpisze jak będę miał demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zastosuj się do wzoru @Rypupypu Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Data i godzina zdarzenia: Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi