desza Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Nick:Wyznawca Joskiego Nick oskarżonego:Joski Opis sytuacji:Admin mnie zbanował za "Zmien nick". Dlaczego miałem niby zmienić nick?Może podszywałem się, bo miałem frazę "JOSKI" w nicku? Serwer: HNS #2 Dowody:seek_mirage czy jakoś tak 18:20 @ Kapi. @rajek1910 @ EzBucks ツ @ 'brogio-kunれ は ど Generalnie było dużo osób na serwerze. Edytowane 25 Lutego 2019 przez 「Deshayiere」 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Potwierdzam,było tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donald Trump Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Tak było dużo osób to potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 4. Zakaz podszywania się pod inną osobę. -> Zakaz dotyczy umyślnego podawania się za inną osobę. W przypadku, gdy dana osoba posiada taki sam nick jak inny stały Gracz(Gracz, który gra już od jakiegoś czasu), jest zobowiązana do zmiany nicku. Jeżeli odmówi, może zostać wyrzucona z serwera, a następnie zbanowana, gdy wróci z takim samym pseudonimem. ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) @ Joski W przypadku, gdy dana osoba posiada taki sam nick jak inny stały Gracz(Gracz, który gra już od jakiegoś czasu), jest zobowiązana do zmiany nicku. Nie miałem takiego samego nicku jak Ty. Zakaz dotyczy umyślnego podawania się za inną osobę. podszyć się — podszywać się «podać się fałszywie za kogoś» Podaj mi przykład, kiedy umyślnie się podszyłem. Edytowane 25 Lutego 2019 przez 「Deshayiere」 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Potwierdzam, było tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Cytat jeszcze jedna taka sytuacja i dengu Skarga została przyjęta. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi