Ziemniaczek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)zuchn Nick admina:(od którego dostałeś bana) [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun V2+Klasy] @LiveServer.pl Długość bana:(Czas bana) Na zawsze Data i godzina:(dostania bana) 19.01.2021 - 14:28:10 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Dethrun V2 Powód bana:(podany przez admina)Niby czity a foldery puste! Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)deathrun_2011\ LINK DO BANA PS: Cześć z wielką prośbą chciał bym dostać UB więcej to się nie powtórzy obiecuje że więcej nie bede wyzywał ani nic robił tylko czysta i spokojna gra będzie od kąd dostane możliwe UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Po 1 czemu mnie oznaczyłeś jak to nie ja ci dałem bana tylko anty-cheata serwerowy Edytowane 19 Stycznia 2021 przez ACforever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniaczek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 nmg edytować tego bo chciałem zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzu grzmi@ca dupa Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) skoro dostałeś bana od anty-cheata to raczej miałeś jakieś pliki w grze i teraz to takie udawanie aby dostać ub, trochę słabe zachowanie inna sytuacja jak ktoś się przyzna ... Edytowane 19 Stycznia 2021 przez wodzu grzmi@ca dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 UB.@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi