czups Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Mój nick: czupss Nick oskarżonego: Cypuś steam Cypusia:https://steamcommunity.com/profiles/76561198839668042/ steam ID cypusia: STEAM_1:0:439701157 data 19.01.2021 runda jakoś od 10 do 12/13 Opis sytuacji: jestem w ct prowadze cypus zle robi polecenia i go zabijam i on z wyzwiskami na chacie do mnie Mapa:ba_jail_hellgamers 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Orbi: huj wam w dupy kurwy jebane [KBN] Cypuś: ej kruwa szedlem przyczlopie jebany [KBN] Cypuś: kurwa ten zjeb wszedl we mnie [KBN] Cypuś: chuj ci na napleta [KBN] Cypuś: kruwa naucz sie bic w skoku kruwo [KBN] Cypuś: #Ojebe go xD orbi - obraza - gag 180 cypus m@ skrocil ci z dwoch miesiecy do miesiaca, po paru dniach, gdy bylem na ukryciu zaczales wyzywac, dostales perm mute, schmidt ci zmniejszyl do 3 msc. uważam, że perm silence będzie tutaj ostateczną opcją, zerowa poprawa. zerowa poprawa, w dalszym ciagu wyzywasz, nawet gdy ktoś idzie ci na ugodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi