Jasiok Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam wczoraj o godzinie 9-10 wywaliło serwer var było z 100 i włożyłem wtedy na ruletke 3420 fajek po czym było że niby internetu nie mam i te 25 sekund demka niema ale była to mapa jb_facebook moj nick w grze to ★Jasiok★ dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerfox Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Pisz do xBonio na pw podaj mu dokładną mapę i godzinę itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoPak Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 jak pisalo tam ze nie masz internetu to mozliwe ze byl reset serwera wiec nie dostaniesz Fajek z Ruletki tylko jak mapa sie zmienia pisz do Schmidta/Bonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 @JasiokZgłoś się do xBonio w wiadomości prywatnej na steam lub forum podając: SteamID, Datę, godzinę oraz mapę w której wystąpił ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Póki nie ma nowego systemu w takich sytuacjach zabraszam do pisania prywatnej wiadomości na forum do mnie. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi