Kamellsan 1 Napisano 12 Stycznia Nick: Kamell Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina? Dlatego, że często przebywam na serwerze, chciałbym żeby serwer stał się lepszy nie było cheaterów oraz była miła atmosfera ( jestem chyba lubiany :)) Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem 1 raz na only awp Jak długo gram w CS:GO? na tym koncie gram z kilka miesięcy a na drugim mam 1900 h z dwa lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-17 po południu i wieczorem 19-?(zależy czasami nawet do 1 rano) Link GT:https://www.gametracker.com/player/[USA] Kamell/51.77.34.138:30004/ https://www.gametracker.com/player/[DXT] Kamell/51.77.34.138:30004/ https://www.gametracker.com/player/Kamell/51.77.34.138:30004/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199119505983/ Mikrofon: (Tak/Nie):Tak Mutacja głosu:Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem 1 raz na only awp 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamellsan 1 Napisano 12 Stycznia Doświadczenie w adminowaniu: byłem adminem 1 raz na only awp Mikru, 12 Stycznia Jezeli chcesz cos dodac do podania, zglos post. spam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 281 Napisano 12 Stycznia NIE -kłamiesz z wiekiem -kłamiesz z SM +aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkYakuza 7 Napisano 12 Stycznia NIE -Wiek (nie masz napewno 15lat) -Mutacja -Kłamiesz z sm w 100% -Podanie napisane bardzo skromnie i nie przekonująco +aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 147 Napisano 12 Stycznia Niee -nie masz 15 lat nawet woczraj mowiles ze masz 13 -najprawdopodobniej kłamiesz z sm -na serwerze troche jesteś wkurzający Chciałbym dodać, że na demku ba_jail_medieval_csgo ok 22:41 12.01.2021 przyznałeś się, że masz 13 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gacek_Wacek 63 Napisano 12 Stycznia Cooo XD - na pewno nie masz 15 max 11 -mutacja -w te SM wątpie Na niee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 116 Napisano 12 Stycznia na NIE -twoje "wspaniałe" SM -mutacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzunio5 194 Napisano 12 Stycznia Nie Nie ma co się rozpisywać poprostu osoby kłamiące są do wy*****ia I ta osoba jesteś Ty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jord 117 Napisano 12 Stycznia nie - masz 13 lat całe jb2 o tym wie - wątpię że 5/10 sm masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolar024 117 Napisano 12 Stycznia na nie - nie masz 15 lat -obrazasz ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qubix 24 Napisano 12 Stycznia Zdecydowanie na NIE Masz max 11 lat Nie jesteś lubiany każdego denerwujesz (sory ale taka prawda) Nie ogarniasz regulaminu co udowodnikeś wiele razy Na serwerze gram pók roku prawie i ani razu nie widziałem heatera xd 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 382 Napisano 12 Stycznia Na tak +aktywność +sm +/-doświadczenie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackMen 54 Napisano 12 Stycznia Na Nie -Wiek -SM - 15 lat i nie masz Mutacij (Dziwne moim zdaniem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 719 Napisano 13 Stycznia Nie -Podobno kłamiesz z wiekiem, ale nie jestem pewien więc tego nie będę brał pod uwagę. -Mutacja, a podobno masz 15 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xdar1uNqq 53 Napisano 13 Stycznia na nie -nie znasz regulaminu -klamiesz z wiekiem -nie masz mutacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeLkOr_PogU 24 Napisano Czwartek o 23:58 (edytowane) na nie jestem pewien ze nie masz 15 lat max 13, nie jestes powszechnie lubiany (niestety) a przynajmniej tak mi się wydaje -mutacja -wiek -obrazasz -jestem pewnien ze kłamiesz z sm Edytowane Piątek o 00:01 przez TeLkOr_PogU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciosek 2017 Napisano Sobota o 12:02 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach