zer00 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/z3r03/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/SK4NER/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) SK4N3R Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dostaje ctbana za spiecjalnego fk ,po 1 nie zrobiłem nic specjalnie ,po 2 SKAN3R się ruszył i nie patrzył maksymalnie w dół Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia:13 45 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko 7 rund mapa jb_urwis Edytowane 12 Stycznia 2021 przez zer0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerfox Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 no chyba Cię powaliło że ty na mojego misia będziesz składał skarge.. 1 5 No przykro mi, ale miś musi dać teraz warna za spam :< Przez SK4N3R, 12 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 20:47 Pozycja buntu w celi (wykonuję polecenie) 20:53 Bezruch w celi (po 2-3 sekundach popatrzyłem się, bo mogłem) 20:58 Pozycja buntu w celi (wykonuję polecenie) 21:00 Pozycja buntu w celi (wykonuję polecenie) *zostaję zabity przez zer00* Pozdrawiam, miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) odrzucam, skaner ruszył się gdy był bezruch @ Moderator Edytowane 12 Stycznia 2021 przez chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi