Mikus Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Mikolajcr7/ Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: viczer Opis sytuacji: viczer pisze do mnie na pv ze chce kupic zastepce ,dalem mu zastepce a on mi 3 k a mial dac 27 k po czy mówilem zeby nie wywalal wszystkich z gangu a on to zrobil,niestety nie mam dowodo na @ malcuchale wiem ze to jest jego sprawka poniewaz, wypraszal ludzi z mojego gangu ostatnio jak wbijalem na serwer wyzywal mnie poprostu chcial zniszczyc moj gang przekupując viczera Serwer: drv2 Data i godzina zdarzenia:ok 11;00 Dowody: mapa dr_stone ok 11;00 +ss Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Mikus ortografia XD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Sprawa wyjaśniona zgłasza autor posta. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi