mrblack Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)mr.black Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę)RUMUN andrzej Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)dał mi slay bo zbugowałem deagla (mimo że jestem adminem) zbugowałem przez przypadek i chciałem nie uzywać go co jest widoczne przy fight-cie z 1 przeciwnikiem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jailbreak Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy)godzina około 19:25 3 albo 4 runda mapa jb_buyukisyan_dark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) więc wypowiem sie tak z jednej strony to black ma racje bo jest adminem natomiast z drugiej strony to powinienes się zaraz na początku rundy zabić a nie czekac na koniec Edytowane 24 Lutego 2019 przez ✪MroKu™ | cs.money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 perfidnie wszedles w inne bronie po czym sie na mikro smiales ze zbugowales i ja ci dalem slay gdyz zapomnialem ze masz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jeżeli nawet przypadkiem zbugowałeś deagla to automatycznie powinieneś wpisać kill w konsoli. Rumun postąpił prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi