Telkor_EZZ Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Telkor, ixtro Nick admina:(od którego dostałeś bana) Ciosek Długość bana:(Czas bana) 1tyg Data i godzina:(dostania bana) 2021-01-09 20:56 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) jb #2 Powód bana:(podany przez admina) bugowanie-nabijanie fajek na oitc Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie podano w banie Moja strona: według mnie, powinienem dostać wraz z ixtro bana na 2 dni. 1 pytanie: dlaczego? wraz z ixtro zostaliśmy poproszeni o wyjście z ct pod pretekstem tego że dostaniemy 2 tysiące fajek, zostaliśmy oszukani. więc dlaczego romi dostał bana na tydizen i my tez a romi bardzo przyczynił się do tego żeby ten bug został zrobiony, uważam że mistrixon i romi dostali słusznie bany na 1 tyg, ale ja z ixtro powinniśmy moim zdaniem powinniśmy dostać bany na 2 dni, a nie na 1 tyg oczywiście nie uwazam ze jestesmy bez winy powinnyśmy wtedy wyjść z servera PS. podzielam zdanie ixtro że za samo granie na serverze dostaliśmy bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Teraz, Ciosek napisał: Moim zdaniem powinnismy dostac mniejsze bany, dlatego ze to romi,mistrixon i swięty zrobili tego buga i nie mielismy z tem nic wspolnego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 KLIK Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi