tigerfofor Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Nick: awatar z dieczyną z gogl grafik Nick admina: Spe3DU Długość bana: permanentny Data i godzina: 2021-01-08 15:28 Serwer: Only Mirage Powód bana: "czitujesz" Mapa: Mirage Po zbanowaniu powiedział mojemu koledze z którym grałem że mam słaby movement a dobrze strzelam. Jestem graczem Rainbow 6 więc strzelać umiem a poruszanie w cs:go mocno różni się od tego w R6. Mam też 70 godzin i 2 poziom w grze ponieważ gram tylko serwery od czasu do czasu ale powodem do bana to raczej nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 @ Spe3DU rozpisz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Cytat Po zbanowaniu powiedział mojemu koledze z którym grałem że mam słaby movement a dobrze strzelam. Po pierwsze nic takiego nie mówiłem a po drugie to wgl nie masz movementu Ogólnie czysto,mozna dać ub. Link do demka:https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=11630&download=auto0-20210108-145500-558676606-de_mirage-_PL_____ArenaSkilla____Only_Mirage__TR128__NoPrime_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1531.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi