sebaZchleba Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) pomorze ktoś Jak mam odebrać svipa na zawsze na jailbreak jak już zapłaciłem 50 zł psc Edytowane 8 Stycznia 2021 przez sebaZchleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zastosowałeś się do tego tematu KLIK i napisałeś do xBonio? @sebaZchleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaZchleba Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, SK4N3R napisał: Zastosowałeś się do tego tematu KLIK i napisałeś do xBonio? @sebaZchleba Od razu mnie skierowało do strony głównej i nie Edytowane 8 Stycznia 2021 przez sebaZchleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 @ SK4N3RJak coś @sebaZchlebaMa już SVIPa na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi