♥C1chyKinG™ Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze); C1chyKinG Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) : Nie wiem który admin dokładnie Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Dostalem bana na 30min za spamienie na u@ , napisalem tylko tam coś 3 razy , 1 raz kompletnie przypadkowo dostalem upomnienie od admina po czym napisalem na ich czacie OK Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) : Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) : demko , mapa Jb_anka_gaming_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Pisałeś jakieś głupoty na u@ więc powiedziałem abyś nie pisał głupot na czacie od adminów a ty dalej swoje. Niestety nie mam dostępu do logów więc nie dam dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 pisales zeczy bez powodu np: XD. takze licze to jako naduzywanie ale to nie ja ci dalem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 gosciu napisalem 3 razy , 1 raz to bylo ,,Kto was tu zawołal,, 2 raz JD , 3 raz OK ... Niezle to XD tam widziales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dodam jeszcze to, kiedy obrażałeś na u@. http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=nie+nie+nie&Submit=Szukaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Byłem wtedy na serwerze, lecz nie ja dałem bana. Pisałeś na u@ jakieś bzdety i admin dał ci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 to była kompletnie inna sytuacja , tam wyzywalem ale dzisiaj nikogo nie wyzywalem ani nic zlego nie napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi