KOS Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) scg KOS^^. Nick admina:(od którego dostałeś bana) ACForever Długość bana:(Czas bana) 24h Data i godzina:(dostania bana) 06.01.2021 03:06 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Deathrunesv1 Powód bana:(podany przez admina) Zwyzywanie rodziców oraz administratora. Coś od siebie: Amoże zwyzywałem Foreverka za mocno i miałem czarne niebo bo pogrywałem na tu i tamtym pżepraszam. Jak wbije jutro na serwer przywitam się słowami ,,Siema Parówo" Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) deathrun_easy_v3 Edytowane 6 Stycznia 2021 przez KOS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Bana dostałeś słusznego wyzywałeś mi rodzine i mnie ale czekamy na głos @ Mathy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOS Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 No cóż, W takim razie nie będziemy czekali na odpowiedź wyższej administracji. Przyjmuję mojego słusznego Bana kare odczekam. Mój ziomek WhiteRose cię dojedzie Forever i będziesz musiał kupować drzwi anty włamaniowe. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi