Kartosowski Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam, ostatnio dostalem bana na ct I nie wiem na ile dostałem. Czytałem regulamin uważnie Ale i tak dostałem bana. Mam nadzieję że kto odpowie na ile dostalem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartosowski Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dziękuję za informację! Jesteście najlepsi! 21 minut temu, chakra napisał: Jesteście najlepszy! Dziękuję za info. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @Kartos--> TU SPRAWDZISZ SWOJE BANY <-- Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi