NiceOne Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/najslan/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterekPL/ Nick oskarżonego: #$Monster$# Opis sytuacji: 2 dni temu/wczoraj jak wróciłem do gry na serwerku przez cały czas gry pan oskarżony co 5 minut prosił mnie abym dał mu kredki, nie dość że robił to na sayu to jeszcze zaczął na steamie (gdzie go z resztą już zablokowałem) +robił to nawet gdy ja oraz inne osoby mówiły do niego aby przestał o nie prosić, dodatkowo wyzywa innych graczy i nadmiernie przedłuża rozgrywkę nie wchodząc na terytorium TT przez co TT musi robić reconnecta przeważnie za każdym razem gdy monster jest ostatni w kolejce, po tym jak mu nie dałem kredytów XD to co chwile wali dziwne komentarze czy coś w tym stylu. Chciałbym jeszcze dodać że kolega wyżej posiada na swoim koncie już permmuta (klik) a jego zachowanie dalej jest na poziomie typowego dziecka z cs go , więc proponują karę adekwatną do zaistniałej sytuacji oraz wziąć pod uwagę jego jedną blokadę Serwer: Drv2 CS GO Data i godzina zdarzenia: 02.01.2020 - pomiędzy północą a 1 w nocy Dowody: mapa deathrun_arctic_beta2, ostatnie kilka rund przed zakończeniem mapy. Jeżeli reszta demek z poprzednich dni jest potrzebna to mogę wstawić, aktualnie wstawiam to co mam pod ręką + parę ssów w załączniku 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 podsyłam kolejne ssy do skargi od graczy z serwera na temat zachowania monstera w późniejszym czasie oraz demko do kolejnej mapy na której kampił dosłownie przy terroryście czekając na swoją kolej aby go zabić (deathrun_nuke_v4 pomiędzy godziną 22:30 a 23:00) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dałem ci szanse, ale niestety ty znowu zacząłeś łamać regulamin nie pozostało mi nic innego jak perm. Skarga została przyjęta. 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi