Skocz do zawartości

[Przyjęta]skargunia :(

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/najslan/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterekPL/

Nick oskarżonego:  #$Monster$#
Opis sytuacji: 2 dni temu/wczoraj jak wróciłem do gry na serwerku przez cały czas gry pan oskarżony co 5 minut prosił mnie abym dał mu kredki, nie dość że robił to na sayu to jeszcze zaczął na steamie (gdzie go z resztą już zablokowałem) +robił to nawet gdy ja oraz inne osoby mówiły do niego aby przestał o nie prosić, dodatkowo wyzywa innych graczy i nadmiernie przedłuża rozgrywkę nie wchodząc na terytorium TT przez co TT musi robić reconnecta przeważnie za każdym razem gdy monster jest ostatni w kolejce, po tym jak mu nie dałem kredytów XD to co chwile wali dziwne komentarze czy coś w tym stylu. Chciałbym jeszcze dodać że kolega wyżej posiada na swoim koncie już permmuta (klik) a jego zachowanie dalej jest na poziomie typowego dziecka z cs go (: , więc proponują karę adekwatną do zaistniałej sytuacji oraz wziąć pod uwagę jego jedną blokadę
Serwer: Drv2 CS GO

Data i godzina zdarzenia: 02.01.2020 - pomiędzy północą a 1 w nocy
Dowody: mapa deathrun_arctic_beta2, ostatnie kilka rund przed zakończeniem mapy. Jeżeli reszta demek z poprzednich dni jest potrzebna to mogę wstawić, aktualnie wstawiam to co mam pod ręką + parę ssów w załączniku

ewwqeqw.png

ewqeqwe.png

weqqeqeqe.png

ewqeqeee.png

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 3

podsyłam kolejne ssy do skargi od graczy z serwera na temat zachowania monstera w późniejszym czasie oraz demko do kolejnej mapy na której kampił dosłownie przy terroryście czekając na swoją kolej aby go zabić

(deathrun_nuke_v4 pomiędzy godziną 22:30 a 23:00)

1.thumb.png.0b1ce64c35c19b759d172778472981cc.png

2.png

3.png

• WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności