Kostek* Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Nick: Kostek Nick oskarżonego: kiper Opis: Wydaje mi się że typ ma dobrego aima i dobre abh. Mapa/Dowody: jb_kuckisyan, jb_lego coś tam, godzina 20-21.30 @ MefisTo Jemu też się wydawało że gracz coś ma. @ NTMdo roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Zapomniałem dodać, serwer JAILBREAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Po obejrzeniu demka myślę, że owy gracz nie cheatuje, miał praktycznie tylko dwie "podejrzane" akcje, o ile w ogóle można je takimi nazwać: Pierwsza: 0:25 - Gracz skacze po łóżkach w GR do przodu i do tyłu robiąc przy tym dobre bh przez jakieś 10 sekund. Druga: 27:50 - Gracz dziwnie odwraca się przed zabiciem przeciwnika, ale może być to po prostu lag demka. Te dwie akcje są generalnie według mnie zbyt małym dowodem na to, aby zbanować Kipera za cheaty. Tyle z mojej strony, pozostało czekać na @ NTMaż obejrzy demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolednik33 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 We we kiper jest bustowanym przezemnie goldem 4 a wy cos do niego gadacie ze cheatuje XD 1 Spam! Przez Dank, 1 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Brak wystarczających dowodów! Close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi