kacper88890 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199062310888 Nick oskarżonego: 么Qubix么™ Opis sytuacji: w 2 rundzie Poszliśmy na autko i dałem ♡VAC♡ Ixtro0 ♡VAC♡ poprowadzić i admin qubix mi powiedział ze ♡VAC♡ Ixtro0 ♡VAC♡ musi się odwrócić bo inaczej będzie faworka a ja powiedziałem że nie musi się odwrócić bo nic w regulaminie takiego nie ma [przynajmniej ja nie widziałem] no i rozpocząłem zabawę w autko zginęły 3 osoby i qubix coś tam mówił ze to faworka ale bana nie dostałem. Potem jakoś koło 3-4 rundy wbił Nać**ny Lisek od razu zaczął przeklinać a qubix się zaczął śmiać i powiedział ,,ej spokojnie heheh'' i około 5 rundy warden dał polecenie idziecie po markerze więc qubix szedł i wracał bo mógł potem warden dał polecenie idziecie w z durz malowanego markera a qubix dalej szedł i wracał czyli kręcił się koło niego więc go zabiłem a on powiedział ze mam fk bo niby dobrze robił. A potem to Nać**ny Lisek cały czas przeklinał i na chacie głosowym i na chacie normalnym ale ani muta ani gaga ani kolejnego ostrzeżenia. Serwer: JailBreak#2 Data i godzina zdarzenia: 28.12.2020 23:30 -23:50 [jakoś] Dowody: Demko. Mapa: jb_buyukisyan_kp-final Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubix Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 (edytowane) Po 1 nie wiem po co piszesz o tym że powiedziałem że to faworka chociaż nikt za to bana nie dostał ani nawet upomnienia. Po 2 warden mówiąc idziecie wzdłórz namalowanego markera nic nie zmienia jakby powiedział idziecie po najświeższym namalowanym markerze czy coś w tym stylu wtedy mugłbyś mnie zabić a odnoście liska to jakby kogoś wyzywał to wtedy dostał by ostrzeżenie/muta ale w przypadku gdy jak to on bawił sie w rafonixa i rzucał jakimiś tekstami nikogo to nie obrażało przynajmniej w moim odczuciu. Od nikogo nie dostałem wiadomości na admin chacie ani przez komendę zglos/call. Tylko wychodząc z serwera oznajmiłeś że napiszesz skargę. Może i kogoś wyzywał ale zdażają się sytuacje w których trzeba odejść na chwile od komputera. W ciągu lekko ponad miesiąca złożyłeś 3 skargi na administracje i każda była odżucona więc może przestać je pisać za każdym razem gdy ktoś zrobi coś z czym się nie zgadzasz co? Edytowane 28 Grudnia 2020 przez Qubix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Po 1 Kłóciłeś się zemną że to faworka darłeś się nawet a teraz piszesz po co ja o tym pisze LoL. Po 2 mówiąc idziecie [wzdłórz] malowanego markera idziesz w stronę w którą maluję się marker. Po 3 Lisek bo nie wyzywał to mute już nie dostanie ?Wielokrotnie na chacie pisał ,,Kurwa'' ,,Japierdole'' A ty miałeś wywalone bo ,,Nikogo nie wyzywał'' to troszkę śmieszne nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubix Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 gdyby deputy dostał ctbana rozumiem że mugłbyś o tym napisać ale jak ja sobie tylko pogadałem to nie jest to dobry powód do skargi w 2 punkcie nie masz racji i napisałem ci dlaczego wyżej co do 3 punktu toj jak duża ilość osób nie patrze na chat więc pretęsje z twojej strony są bezsensowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Słowa liska z 5 i początku 6 rundy Spoiler A zayebać ci kopa ku*wa w łeb? twój stary po mleko No a weź się sklej już bo zaraz przez ciebie mute dostane i bedziesz mi płacił ku*wa Ja wiem impreza twojego starego pod wersalką Jest kolorowo chyba dobrze zgadłem co ku*wa nie ja ci ku*wa w łeb No no kto by za to dawał mute Ogólnie admin kłóci się z graczami jak go zabiją przeszkadzając w prowadzeniu, przedłuża runde nie slayując buntownika który siedzi w jednym miejscu bez broni chyba 5 minut.Nać**ny Lisek - Mute 1440 (obraza rodziny, obraza, kultura) Jak ciosek da logi to dam gaga @ Ciosek zostawiam ci admina 🤙 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 13:25 - W zabawie a autko nie było żadnej faworki, tym bardziej że prowadzący nie jeździł cały czas za jedną osobą tylko za grupką. 14:43 - Zostały 2 osoby: buntownik i osoba która powinna mieć życzenie. Warden mówi "Qubix". Na co @ Qubixodpowiada "Słucham?". Następnie warden tłumaczył Qubixowi że buntownik kampi od 3 minut w jednym miejscu, zresztą buntownik sam się przyznał. xD 14:54 Qubix odpowiada "życie" 14:57 - Wchodzi Nać**ny Lisek na serwer i odrazu mówi "A zaj*bać ci kopa ku*wa w łeb?". 15:09 - Lisek kolejny raz obraża mówiąc "twój stary po mleko" a Qubix zamiast reagować się śmieje. 15:50 - Buntownik dalej siedzi w jednym miejscu a qubix zamiast reagować woli się śmiać z tekstów Liska nic sobie z tego nie robiąc. 16:07 - Dopiero TERAZ Qubix slay'nal buntownika. Niestety @ Qubixale to już za dużo żebym mógł to olać. Nie zdałeś okresu próbnego. Dengu. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi