czups Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Mój steam;https://steamcommunity.com/profiles/76561199019616922/ steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198906404436/ nick oskarżonego: Sajmon steam id sajmona: - data: 3 lub 4 runda ale chyba 4 27.12.2020 godz jakos 19;00-19;15 Mapa: jb_blank_4 jakoś tak opis: Sajmonek w Ct po pierwsze nieogarnia po drugie faworyzuje kolegów. Zysu po pierwsze jako admin wyzywa graczy na serverze i to nie jeden taki przypadek po drugie zamiast cos zrobic to sie swietnie bawi z innymi graczami./ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 po 1. co do wyzywania się z graczami z wszystkimi osobami uczestniczącymi w wymianie wyzwiskami robiliśmy to for fun po 2. mowisz ze nie zareagowalem bo bawilem sie zgraczami nie zauwazylem bo ciezko jest sie skupic gdy kazdy jednoczesnie do ciebie mowi "zysu zresp mnie bo mnie zfreekilowal" "zysu on nie ogarnia" "zysu wyzywają mnie na chacie daj gaga" skupiłem sie na czymś totalnie innym, szczególnie że byłem z tego co pamietam jedynym adminem na serwerze wtedy i nie miałem jak wszystkiego ogarnąc sam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 sajmon - ctban 180 (nie ogarnianie, faworyzacja)kush - mute 240 (obraza)tiger - mute 150 (obraza) Admin nic nie robi, gracze się wyzywają on razem z nimi, gdy ct nie ogarniało zysu żył i słyszał wszystkie polecenia ale i tak powiedział że nie słyszał czy nie widział @ SchMidT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Admin zrezygnował Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi