zer00 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) kox Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) lol Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Rastafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) mapa jb_moonjail_v2 , buntuje sie zabiłem 1 ct i ide do secreta "nyan cat" , nagle dostaje slaya admin mówi mi że się bawię a nie buntuję :(. Wcześniej dostaje gaga Kush za podpowiadanie gdy jest martwy a był on żywy Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: ok 13:20 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko mapa jb_moonjail_v2 ostatnia runda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 1. Zdjełem Gaga dla Kush'a. 2. Napisałem rezygnację więc nie wiem już po co ta skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Admin zrezygnował z posady. https://forum.arenaskilla.pl/topic/13907-rezygnacja/?tab=comments#comment-132515 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi