VerSUSko Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198922739192/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199118930084 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Penny Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Kampienie na teleport ponoć czekał 4 sekundy ale jak na moje to nie były 4 sekundy zdarzało się również że oskarżony przedłużał i zabijał bez powiedzenia się co chce się za tryb w przypadku olda np pestki (te ostatnie zdanie nie jestem pewny czy się zalicza bo w regulaminie nie widziałem takiego punktu ale też dopiszę ) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dr+klasy v2 Data i godzina zdarzenia:25.12.2020 Godzina 3:55 około Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko mapa bieber około godziny 3:55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzo444 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Potwierdzam. Byłem wtedy na serwerze a oskarżony wypierał się zarzuconych mu zarzutów. Według mnie powinien dostać bana za niesłuszne zachowanie się na serwerze oraz przedłużanie. 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez RuteK, 25 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 penny - ban 45 (kampienie, przeciąganie rundy)@ Admin DRv2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi