Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Serwer czy żart?

Udostępnij

kayllis787

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

kilka lat temu grałem na serwerach JailBreak w CS 1.6. Dobrze wspominam te czasy, poznałem mnóstwo ludzi, spędziłem setki godzin na serwerach takiego typu. Chciałem teraz powrócić i pierwszy serwer na jaki się natknąłem to był właśnie ten od Arena Skilla. Byłem pozytywnie nastawiony na nowe doświadczenie więc pomijam to że 15 minut pobierałem jakieś zbędne modele graczy typu. drzewo, Naruto itp. które tylko psują klimat więzienia. Zaraz po wejściu na serwer zrespiłem się w celi i powróciły dobre wspomnienia. Niestety pierwsze co usłyszałem to jakiś bełkot młodziaka którego nie dało się zrozumieć - cele się otworzyły i wyrwałem banie za nie przestrzeganie poleceń. Druga runda wyglądała dokładnie tak samo. Młody kompletnie niezrozumiale wydał polecenia i kolejna bania ;) Kolejna rzecz która totalnie psuje klimat to to że nie żyjący już gracze nadal się odzywają i nie dość że przeszkadzają w prowadzeniu rundy to żeby nie napisać brzydko - mówią o jakiś niepotrzebnych rzeczach :) Oczywiście spodziewałem się tego co już wtedy panowało na serwerach, czyli VIPy i SuperVIPy którzy mogą skakać i uciekać z celi zaraz po rozpoczęciu rundy (akurat trafiła się jakaś mapa bez sufitu w celach). Nie mam problemu do tego że serwer próbuje na siebie zarobić oferując VIPy itp. ale możliwość mówienia po śmierci, ustawienia sobie modelu jakiegoś drzewka ze śniegiem - czy to jeszcze jest więzienie? Nie przyczepiam się do młodych bez mutacji - sam wtedy grałem na serwerze przeznaczonym dla młodszych graczy ale gadanie o jakiś głupich rzeczach, wymądrzanie się, przekrzykiwanie - chyba tego za wiele.

Pomyślałem: "następna mapa - będzie lepiej". Po czym słyszę polecenia: "totalny bezruch pod tylną ścianą względem wyjścia i..." - nie wiem co. Podał jakiś rzeczownik, może jakaś czapka? Ale jak się je zakłada? Zero informacji.

Całe pierwsze dwie rundy pół serwera przekrzykiwało się na temat tego kto idzie do CT - prowadzący niestety nie mógł z tego powodu prowadzić.

Podsumowując, jest to serwer bez klimatu, z drącymi się młodziakami, ciągle buntującymi się VIPami (chcecie się postrzelać to polecam serwery innego typu) i ogólnym rozgardiaszem. Pograłem na tym serwerze 25 minut i podziękuję - nie polecę nikomu. 

Jeśli administracja usunie ten post to tylko potwierdzicie to jak ten serwer jest nie dla ludzi.

• Lubię to! 4
  • Smutne. 4

Nie wiem jak tyś to zrobił, że czas online masz 1 sekundę ale props za to.

Jailbreak jest jak podatki dla państwa, z tego utrzymuje się całą sieć. JB powinno mieć dużo opcji zakupu sms itd. Tak to już jest

Jak chcesz wrócić do starych czasów to szybciej znajdziesz je na 1.6 niż w GO. 

3 godziny temu, kayllis787 napisał:

Podsumowując, jest to serwer bez klimatu, z drącymi się młodziakami, ciągle buntującymi się VIPami (chcecie się postrzelać to polecam serwery innego typu) i ogólnym rozgardiaszem. Pograłem na tym serwerze 25 minut i podziękuję - nie polecę nikomu. 

Jak zdecydujesz się pograć na serwerze bez tego ^, to wal na pw :D

• Smutne. 2
  • Haha! 1

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności