MordoWez Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Nick: Mordo Weź Wiek: 17 lat Mikrofon: Tak Dlaczego mam otrzymać Admina?:Czasami są sytuacje gdy nie ma Admina i pojawiają sie osoby których nie można ogarąć ponieważ obrażają i utrudniają grę. Często pomagam graczom krótszym odemnie stażem. Jestem w stanie ogarnąć dużą ilość ludzi w bardzo krótkim czasie. doświadczenie w adminowaniu: Nie mam doświadczenia ale nauczyłem się komend sm Jak długo gram w CSGO?: Gram już ponad cztery lata W jakich godzinach najczęściej gram serwerze?: na grę jestem w stanie poświęcić minumum 3 godziny dziennie ale jestem często dłużej :). Znajomość SM: 2/10 ale jestem w stanie podnieść swoje kompetencje. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198956807938/ Czy przeczytałaś regulamin Admina?: Oczywiście Link GT: https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Mordo Weź/185.30.124.110:30040/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem na tak +ogar +wiek +aktywność -/+sm ale skoro mówisz że poprawisz to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miotla Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 jestem na tak +mily i pomocny +aktywnosc +gittt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MordoWez Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, MordoWez napisał: Nick: Mordo Weź Wiek: 17 lat Mikrofon: Tak Dlaczego mam otrzymać Admina?:Czasami są sytuacje gdy nie ma Admina i pojawiają sie osoby których nie można ogarąć ponieważ obrażają i utrudniają grę. Często pomagam graczom krótszym odemnie stażem. Jestem w stanie ogarnąć dużą ilość ludzi w bardzo krótkim czasie. doświadczenie w adminowaniu: Nie mam doświadczenia ale nauczyłem się komend sm Jak długo gram w CSGO?: Gram już ponad cztery lata W jakich godzinach najczęściej gram serwerze?: na grę jestem w stanie poświęcić minumum 3 godziny dziennie ale jestem często dłużej :). Znajomość SM: 4/10 ale jestem w stanie podnieść swoje kompetencje. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198956807938/ Czy przeczytałaś regulamin Admina?: Oczywiście Link GT: https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Mordo Weź/185.30.124.110:30040/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_naura Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem na tak ponieważ +Jest bardzo pomocny +Gra dużo +Jest ogarnięty +Jest wzorem do naśladowania +Umie pomóc graczą gdy potrzebują tego +Ma mutacje +Ma klasę! I jest jednym słowem spoko człowiekiem i jak dla mnie jest szansa by został Adminem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na nie -sm Chyba na sewerze afk stoisz bo nikogo totalnie nie zabijasz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akere Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem na tak +ma mikrofon +ogar +Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MordoWez Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Odpowiedz do FeRbeR co do sm poprawilem bo sie pomylilem jest 4/10 a co do statystyk to nie wiem jak to sie stalo bo jak jest sie na afk to wyrzuca z serwera poprostu nie nalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkaq Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na Tak +aktywność +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) na tak +sm +aktywnosc +miły +wiek +mutacja Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Ziomek290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roses Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jestem na tak +mily +pomocny +zabawny +aktywny +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 -dużo adminów +wiek +gt Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 TAK +wiek +gt +mutacja +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 XD? - Aktywność - SM Nie? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 tak +aktywnosc +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 +wiek +aktywność +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 tak + aktywność - sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazor Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Tak +aktywność +mily i pomocny +mikrofon +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegeta Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jestem na tak : +wiek +aktywność -sm poduczy się ciebie😎 +kultura na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) @MordoWez Moim zdaniem za krótko grasz na serwerze, nie dałeś się poznać większości graczy. (wynika to z gametrackera, jeżeli grałeś pod innym nickiem to wypadałoby wspomnieć o tym w podaniu) @ FerbeRgt na hns jest zepsute co do naliczania pkt za fragi (nalicza punkt za asystę czy coś), co do aktywności też ale to inna sprawa Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. W tym czasie możesz,np doszkolić się w SM, podpatrzeć jak admini reagują na różne sytuacje i "utrwalić" swoją aktywność. Ps bądź bardziej cierpliwy (wiadomości steam), bardziej trzymaj się wzorów ogólnie na forum [w twoim podaniu nie zauważyłem np Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)] Aplikacja została odrzucona. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi