DrunkMaster Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Konareek/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198211972941 Nick oskarżonego: rolkaq Opis sytuacji: Od początku mapy gracz; "PoRyjuNogami" nadużywa mikrofonu, zgłaszam to poprzez !zglos - brak reakcji ze strony administratora; rolkaq. Jakiś czas później ponownie zgłaszam "PoRyjuNogami" za nadużywanie mikrofonu. Reakcja ze strony "rolkaq" to " że niby jak nadużywa?" po odpisaniu na u@ oczywiście brak reakcji... udawał że go nie ma, typical zagrywka żeby nie musieć upominać kolegi. Podkreślam, że nadużywanie mikrofonu przez "PoRyjuNogami" trwało całą mapę Old_nuke! Dowody: Demo z mapki Old_nuke Data i godzina zdarzenia: 15.12.2020 15:02-15:34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Nikomu oprócz tobie nie przeszkadzało to, że gracz nadużywał mikrofon, w sumie nie nadużywał ale prowadził normalną konwersację z graczami, którzy byli akurat na serwerze. Nie pomyślałeś o tym aby go zmutować po prostu w grze? To by było łatwiejsze i sprawniejsze. Według mnie skarga jest nie potrzebna. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Grzechu 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez RuteK, 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkaq Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Nadużywałem trochę mikrofonu ale czy przeszkadzało to komuś jeszcze obecnemu na serwerze? Rozumiem źle zrobiłem, lecz moim zdaniem gdyby ktoś byłby przeciwko tej konwersacji z użytkownikiem "PoRyjuNogami" miałbym więcej zgłoszeń dotyczących jego nadużywania mikrofonu. Ten użytkownik jest moim kolegą ale w żaden sposób go nie faworyzuje. Myślę że jest to skarga niepotrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miotla Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 to prawda, naduzywali troche mikrofonu lecz to byla zwykla konwersacja, wedlug mnie, skarga niepotrzebna. ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Po przejrzeniu dema stwierdzam że była to normalna konwersacja i jedynym zarzutem zostaje brak reakcji na zgłoszenia. Jako admin powinieneś już zareagować po 1 zgłoszeniu (wystarczy upomnienie by mówił troszkę mniej). Spoiler 12:25 brak reakcji na zgłoszenie 21:20 spytanie się o powód na u@ ale brak reakcji po otrzymaniu odpowiedzi 30:05 kolejne zgłoszenie i znów brak reakcji @ DOMINOgrubasie teraz ty czyń powinności :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 @ wiesiu_HACKERniech ci będzie, @ rolkaq zwracaj uwagę (i reaguj) na zgłoszenia - należy to do powinności adminów. Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi