xBodzio Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nick oskarżonego: * no i ez * Opis sytuacji: jakis chlopak 12letni wydzieral sie na kazdego gdy ja napisalem mu zeby nie naduzywal mikrofonu bo nie ma 16+ to mnie zwyzywal xd tak samo do innych poźniej jeszcze dmuchal w mikrofon Serwer:Deathrun v1 Cs 1.6 Dowody: oto nagranie zrobione przezemnie Data i godzina zdarzenia: około 19 niestety nie zdazylem zrobic ss jak wyzywal na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Potwierdzam chłop się nie ogarnął ale za to też Feco potwierdza. Bo ja chciałem że no i ez ma się ogarnąć jak nie to po prostu ban albo gag Spoiler Pozdrawiam SOKOLEK. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez SOKOLEK 4 Zakaz spamowania, czyli pisanie bezcelowych postów lub rozbijanie wypowiedzi na wiele postów, mimo że można napisać wszystko w jednym. 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. W jakim to języku? Przez RuteK, 13 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 * No i Ez * - 1d (Mikrofon po mutacji/nadużywanie/brak kultury) SOKOLEK - 3h (Mikrofon po mutacji/nadużywanie) pije kawe przed treningiem - 3h (Obraza + reklama)@ Admin 1.6 DRv1- kary do nadania Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi