glans Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nick: BRUBY ZBYNIUWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Może i nie gram tutaj za dużo, ale mam już parę znajomości. Od czasu rozpoczęcia ,,giercowania'' tutaj, jestem w miarę aktywny. Byłem już kiedyś adminem na innym serwerze więc jakieś doświadczenie też mam. Myślę że dodatkowa para rąk ogarniająca serwer będzie przydatna. Przy okazji trzeba wytępić wszystkich cheaterów.Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kiedyś raz adminem na innej serwerowni ale parę dni po, serwer upadł.Jak długo gram w CS:GO?:W csa zacząłem grać jakieś 4-5 lat temu gdy jedyną opcją zagrania w CS:GO było kupienie gry a nie wbijanie lvla. Łącząc wszystkie konta na których grałem w CSA, wyszłoby około 4800h.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu od 15 - 24 [oczywiście z przerwami]. Natomiast w weekendy tego czasu będzie więcej więc myśle, że też około od 15 do 4 w nocy.Linki GT: Stare - https://www.gametracker.com/player/BRUBY ZBYNIU/185.73.228.158:30004/ Nowe - https://www.gametracker.com/player/[CBD] BRUBY ZBYNIU/185.73.228.158:30004/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/BrubyZbyniuSuko/Mikrofon: Jest posiadany. Co prawda na razie słaby ale w święta będzie lepszy i mój głos będzie ,,wyraźniejszy''.Mutacja głosu: Sądząc po opinii innych graczy, mutacja jest posiadana. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jasne. Bez tego bym nawet podania nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glans Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Przepraszam ale nie wiedzialem o tym. Widze ze juz poprawiles kolory i dziekuje ci za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Na nie -Aktywność +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Na tak +wiek +/- sm -/+ aktywny Spoiler Popraw aktywność i sm. Pozdrawiam SOKOLEK. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez SOKOLEK 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 -aktywność -/+sm Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 -aktywność Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 -aktywnosc -krotko grasz jak na admina +SM tyle ci powinno wystarczyć, ale możesz się uczyć pod 4/10 Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jestem na NIE -aktywność Czemu nie złożysz podania w szybkiej rekrutacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 na nie -krotko grasz -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 -aktywność -zachowanie Szybciej ja dostane admina :v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nie -Cały czas nadużywasz i wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 -aktywność -zachowanie Proste że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 -aktywnosc i zachowanie Na nie Spoiler Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Nie - nadużywasz i wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Na nie -zachowanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Pograj jeszcze trochę i daj się poznać społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi