naiz Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/nzipl/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/MroKuEz/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) MroKu' Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) wyzywa graczy, rodziny, zerowy brak kultury. pisałem do adminów po czym dostał mute, natomiast uważam że 180min na to co chłop mówił to zdecydowanie za mało. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb1 Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) Data i godzina zdarzenia: 22:12+? 06.12.2020 Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) 22:12+? 06.12.2020 jb_urwis 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djromowiec Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Podpisuje się ale według mnie cała mapa powinna zostać przeanalizowana przez administracje ponieważ takiego cyrku to już dawno na tym serwerze nie było 2 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku UBT napewno przeanalizuje całą mapę Przez RuteK, 6 Grudnia 2020, edytowane 6 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohNany Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 tak samo sie podpisuje 1 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku 7.1. Osoba trzecia może wypowiadać się w skardze, jeżeli ma dowody inne, niż te wskazane przez powoda. Przez RuteK, 6 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) Admin dał mi muta na 180, nie ty o tym decydujesz czy kara jest adekwatna do czynu czy nie, wiec nie rozumiem czemu skarga na mnie skoro juz dostałem muta. Edytowane 6 Grudnia 2020 przez MroKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dostał muta, dostał. Jeśli sytuacja się powtórzy z niższą karą a mroku będzie łamał regulamin będą inne konsekwencje.@ Moderator@ Początkujący Moderator do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi