#$Monster$# Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/MonsterekPL/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/profiles/76561198317770318/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)♦ZappQ♦ Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zmienila mape gdy dalem na ruletke Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) princes akai Data i godzina zdarzenia:15.54 cos takiego data 06.12 Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) poczatek mapy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZappQ Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 1.Nie wiedziałem że obstawiłes na ruletce 2. Wiekszosc chciala zebym ja zmienił + byla zbugowana Byczq i nastepnym razem mnie nieprzekupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 widziales a pozatym chcialem sie z toba dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerp Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZappQ Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) 32 minuty temu, #$Monster$# napisał: widziales a pozatym chcialem sie z toba dogadac Czemu mi piszesz ze Widziales jak nie widzialem? xDD Edytowane 6 Grudnia 2020 przez ZappQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 @ZappQ Nie ma już admina. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi