Zer0Poru Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 NIck:II P4w3lx II Wiek:14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Ponieważ jest dużo osób co wogule nie mają kultury,oraz dużo osób mnie prowokuje także jakby nawet niewiedzieli że mam adm to bym dawał mute bo zwykle wieczorem niema administracjo Doświadczenie w adminowaniu: jeszcze nigdzie niebylem ale ogarniam Jak długo Gram w CS : okolo 2k godzin na wszystkich kontach W których godzinach najczęściej gram na serwerze w godiznach od 11 do 22/24 LInk GT:Wszystkie te konta są moje łącznie na serwerze mam okolo:5 871 min w przeliczeniu na godz to:97godz.85min https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=II+P4w3lx+II Znajomość AMXX: 5/10 Mikrofon (Tak/NIe):Tak Mutacja głosu(Tak/Nie):Nie (powinna być już dawno lecz nadal niemam) Czy przeczytałeś regulamin administratora:oczywiście że tak 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Sebus_Sebus2000nie spełniasz wymagań wiekowych - kandydat musi mieć skończone 15 lat. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi