AxDA Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Otóż kupiłem vipa wpisałem kod i wyskoczyl mi error że kod jest niepoprawny kod to : ****** serwer: Hide and seek #2 Vip był na 30 dni w razie czego moge dodać zdjęcie kupna przez smsa @Edit Yamakashi Usuwam kod, takie informacje podawaj tylko właścicielom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jaka forma płatności? jak sms to mógłbyś wysłać mi zrzut ekranu z telefonu? A jeśli psc/przelew, to przepisałeś kod, a nie skopiowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxDA Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxDA Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Choćby kiedyś mi tak pisało miałem taka nazwe wpisać pozatym jakbym wpisał chyba złą to kod by mi nie wyskoczyl co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wysłałem nowy kod zwrotny na PW. Na następny raz nie upublicznij kodu zwrotnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi