MIXQv2 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Nick: MIXQ Wiek: 16-17 lat Mikrofon: Tak Dlaczego mam otrzymać Adminke?:Czasami są sytuacje gdy nie ma Admina i wejdzie na serwer toxic i będzie używał niecenzuralnych słów. Często pomagam oraz bronie młodszych uczestników gdy potrzeba. Jestem w stanie ogarnąć dużą ilość ludzi w bardzo krótkim czasie. Jak długo gram w CSGO?: Gram już ponad rok ale z przerwami. W jakich godzinach najczęściej gram serwerze?: W tygodniu od popołudnia do wieczora a w weekendy praktycznie cały dzień. Znajomość SM: 5/10 ale jestem w stanie się jeszcze poduczyć. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022361455/ Czy przeczytałaś regulamin Admina?: Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Brak linku gt Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi