ワンタップ- iwnl - Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick:ワンタップ- iwnl - Nickoskarzonego:→ Żєℓкσwa ← Bawiła się ona komendami serwerowymi powodując utratę punktów na arenie. Gdy zbanowałem podejrzanego gracza ona zaś napisała na czacie że mam 2 iq i że mam degrada jakby to od niej zależało. A następnie kiknęła mnie z serwera . Proszę o ukaranie tego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
→ Żєℓкσwa ← Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 1. "Bawiła się ona komendami serwerowymi powodując utratę punktów na arenie." - XD niezłe bawienie się komendami. 2. "Gdy zbanowałem podejrzanego gracza ona zaś napisała na czacie że mam 2 iq i że mam degrada jakby to od niej zależało. A następnie kiknęła mnie z serwera " - Patrząc na tą skargę i tą napisaną przeze mnie, myślę że się nie myliłam co do ciebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ワンタップ- iwnl - Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Sądze że ludzie tacy jak ty nie zasługują na admina na tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 VAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi