Skocz do zawartości

[Rozwiązane] skarga na adminow jb#2

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198346145443/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198985341847/

Nick oskarżonego: gacekwacke papsu3
Opis sytuacji: mapa jb arcade ostatnia runda mówię ze mają przechodzić drop downa gracz papsu3 skacze sobie obok nie przechodzi to go zabijam admin mowi ze freekill bo nie rozpoczalem zabawy, w regluaminie jest napisane "7. Prowadzący powinien rozpocząć każdą zabawę słowami: "Rozpoczynam zabawę w", "Zagrajmy w", "Pobawimy się w" itp. ." wydaje mi się, że powinien nie znaczy musi ale wiadomo polski język trudny język. Następna mapa jb_urwis idę na deathruna mowie ze to przechodzą pan papsu3 nie przechodzi to mu mowie ze ma nakaz przechodzenia on nie przechodzi, dwóch adminow kloci sie ze mna ze mam freekilla bo nie rozpoczalem zabawy a punkt 7. regulaminu strażników mówi że powinienem a powinien nie znaczy musi. Dali mi ctbana na 60 min za "nie ogarnia" pytam się co znaczy nie ogarniasz i za co konkretnie ten ban, admin gackewacek mówi że za nic to napisalem mu na u@ zeby wbil na ts i powiedzial mi dokladnie za co, a on mowi w grze ze za nic XD dobra postawa admina. Podsumowując admini wiedzą (lub nie jeśli nie są za mądrzy) że nie mają racji ale będą sie kłócili bo według nich "admin ma zawsze rację"
Serwer: jb2

Dowody: ostatnia runda mapy jb arcade godzina 14 30 początek mapy jb urwis 14 40

Data i godzina zdarzenia:14 30 - 14 40

Dokładny czas zdarzenia: jb arcade ostatnia runda jb urwis początek mapy

To tak na arcade nie rozpoczęta zabawa plus zabiles sebcia za co? Byłem afk chwile i gracze mówią, że osoba która przejdzie wybiera osoby do zabicia, dlaczego go zabiłeś? Sebcio ci wybaczył bo pisaliśmy z nim.

Kolejna mapa zabileś 3 osoby przyciskiem na deathrunie nie rozpocząleś zabawy i nie wytlumaczyłeś zasad , czy ktoś przeżyje czy jak nic , za to dostałeś ctbana.

Następna sprawa wytłumaczyłem ci powód za co ctban jest wiec nwm o co ci chodzi, na samym poczatku ci powiedziałem , że za darmo dostałeś, a potem ci wytłumaczyłem.

mapa arcade powiedziałem "kto pierwszy przejdzie wybiera osobę do zabicia" przeszedł pan chlebek to zabiłem sebcia nagle zaczeliscie mi gadac ze mam fk bo mógł wybrac samego siebie XD (duży kij w dupie)

teraz mowisz ze dostalem ctbana za to, że "nie wytłumaczyłem zasad i zabiłem 3 osoby przyciskami" na serwerze mówiliście ze ctbana mam za to ze cię zabiłem bo nie przechodziłeś XD pomysl czasami jak juz cos piszesz co w koncu jest prawdą bo wydaje mi sie ze sam juz niewiesz. 

"7. Prowadzący powinien rozpocząć każdą zabawę słowami: "Rozpoczynam zabawę w", "Zagrajmy w", "Pobawimy się w" itp. ." nie muszę rozpoczynac zabawy, chyba że nadal się bedziesz kłocił ze powinien = musi ?XD

wydaje mi się że kazdy wie o co chodzi jak mowie "przechodzicie to" stojąc przed deathrunem, oczywiscie ty jako jedyny niewiedziales co masz robic :D:D:D:D

• WOW MEGA! 1

• 2 tygodnie później...

ARCADE
29:50 Kacper idzie na strafe jump
29:55 Kacper mówi kto przeżyje (PIERWSZA OSOBA KTÓRA PRZEJDZIE, BIERZE 1 OSOBĘ DO ZABICIA, były 3 osoby przy tej zabawie)
30:20 Kacper - Kto nie przechodzi ginie
30:26 Kacper - Zabija Papsu
30:37 Kacper - Zabija sebcio

URWIS
4:30 Kacper idzie na deathruna
4:43 Kacper -  Jak to się wam otworzy, to przechodzicie bez oszukiwania
6:18 Kacper dostaje ctbana

Kacper dał polecenie, że przechodzicie. 
@ CiosekPozostawiam to tobie.

W dniu 30.11.2020 o 14:50, kacper napisał:

punkt 7. regulaminu strażników mówi że powinienem a powinien nie znaczy musi. 

Po coś ten punkt jest dodany, warden nie zawsze musi rozpoczynać zabawy, ale jak dobrze widzisz w punkcie wyżej powinien to zrobić. Niestety Ty nigdy nie rozpoczynasz zabawy i zawsze się tłumaczysz tym punktem bo "POWINIEN=MUSI? XD." 

Po coś ten punkt jest w regulaminie, rozumiem czasami nie rozpocząć zabawy bo jest mało czasu rundy lub jest dużo zbuntowanych osób, ale cały czas tłumaczenie się jednym punktem regulaminu jest trochę żałosne. 

W dniu 30.11.2020 o 15:47, kacper napisał:

powiedziałem "kto pierwszy przejdzie wybiera osobę do zabicia" przeszedł pan chlebek to zabiłem sebcia nagle zaczeliscie mi gadac ze mam fk bo mógł wybrac samego siebie XD (duży kij w dupie)

Nie raz już tak było że ktoś wybierał siebie do zabicia, czy to na jailbreaku 1, czy dwójce. Nikt nie miał z tym problemu żeby poczekać chwilkę i dać osobie która przeszła prawo wyboru. A piszesz że admini mają kija w dupie... 

Co do adminów:

@ Gacek_Waceknastępnym razem informuj gracza za co dostał karę. 

@ Papsu3Z racji tego że jesteś tutaj nowy to przymknę oko na niedoczytanie regulaminu. 

@ Moderatorclose

• Smutne. 3
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności