REGGIN Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/regginP/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198799312942 Nick oskarżonego: paziooo Opis sytuacji: Administrator nie radzi sobie na serwerze. Generalnie @ paziooo nie stosuje się do regulaminu czy taryfikatora banów. Ostatnio jeden z użytkowników obrażał go itp, a on dal mu gaga na 5min z powodem: przerażasz mnie lub proszę przestań. Słyszałem również że @ paziooo kickuje graczy z serwera tego co wiem powód kicka to śmigło . Faworyzacja graczy również występuje, gdy on nadużywa mikrofony z kolega nic z tym nie robi a jak ktoś inny zaczyna to dostaje mute. Administrator również obraża i prowokuje graczy. Generalnie gdy @ paziooojest jedynym administratorem na serwerze to jest wielki młyn na serwerze. Mam nadzieję że major wyciągnie z tego konsekwencje ponieważ chłop nie radzi sobie z ogarnianiem ludzi na serwerze. (sytuacja z slapami sie nie poprawiła) Dowody: deathrun_portal_tw_v1_fix, deathrun_stone Data i godzina zdarzenia: 28 listopada ok. 17.43 (gdzieś na początku na portalu) a na Stone 27 listopada około godziny 13.28 (w połowie) Dokładny czas zdarzenia: Trudno określić ponieważ było to wczoraj i dwa dni temu. Jeżeli musi być na 100% to poszukam dokładnych godzin. Na portalu jest to między 8 a 12 minutą. Edytowane 29 Listopada 2020 przez REGGIN 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paziooo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Chciałbym się odnieść do tej skargi Po pierwsze. Radze sobie na serwerze ponieważ ostrzegam osobę które nie przestrzega regulaminu przed postawieniem bana a do regulaminu się stosuje i go przestrzegam. Co do gaga na 5 minut dana osoba mnie nie wyzywała w żądny sposób tylko żartowała w lekko niepokojący sposób wiec jakoś mnie to w żaden sposób nie obraziło wiec tylko dostała go własnie na 5 minut. Z wyrzucaniem osób z powodem ''śmigło'' chodzi oto ze raz wyrzucilem znajomego z powodu testu za jego zgoda z napisem ''śmigło'' i osoby np z afkiem dostawały powód kicka ''afk śmigło''. Co do waworyzowania Mikrofonu bardzo nie nadużywam i mutuje tylko kiedy komuś przeszkadza jak ktoś owego mikrofonu nadużywa i dostaje kilka zgłoszeń z owym powodem po czym ostrzegam dana osobę a jak znowu zaczyna naduzawac dostaje muta na 15-30 minut. Niezbyt mi się wydaje żebym wyzywał osoby Jedyne osoby które mogłem lekko obrazić to moim znajomi którym w to żaden sposób nie przeszkadza i oni do mnie zachowuje się w podobnym zachowaniu i tez nie mam do tego żadnego problemu. A co do slapowania to kilka razy z innymi administratorami uderzyliśmy się na wzajem z 1 lub 2 razy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Jest to już druga skarga na ciebie @ paziooo.Myślałem, że po tej pierwszej trochę się za to weźmiesz. Sam prowokujesz graczy i nadużywasz mikrofonu za co dostałeś nawet muta. Kiedy nie ma innego admina potrafisz nawet wyzywać innych graczy. Jeżeli chodzi o prowokacje to dałeś frozenowi muta i powiedziałeś to "Frozen powiedz mi co tam u ciebie? No co tam?" Nie wiem po co drążyć ten sam temat jednego muta nadanego przez ciebie. Mogło to w jakiś sposób prowokować frozena, ponieważ on też sam pisał do mnie na pv o tej sytuacji. Ta sama sprawa toczyła się przez kilka rund bez przerwy. Nie chodzi tu tylko o to zdazenie, ale o cały czas jak się zachowujesz. Dowody: 24.11 godzina rozpoczęcia mapy 19:36 mapa: deathrun_deluxe_v6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @ REGGINmasz majora możesz sam zrobić co uważasz za stosowne 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 A więc tak dostałeś już jedno ostrzeżenie przez poprzedniego majora I jesteś jeszcze na okresie próbnym faworyzujesz graczy, nadużywasz admina oraz nie stosujesz się do regulaminu serwera. Dostałeś szansę I ją zmarnowałeś więc musimy się pożegnać. Skarga została przyjęta. 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi