Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina

Udostępnij

REGGIN

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/regginP/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198799312942

Nick oskarżonego: paziooo
Opis sytuacji: Administrator nie radzi sobie na serwerze. Generalnie @ paziooo nie stosuje się do regulaminu czy taryfikatora banów. Ostatnio jeden z użytkowników obrażał go itp, a on dal mu gaga na 5min z powodem: przerażasz mnie lub proszę przestań. Słyszałem również że @ paziooo kickuje graczy z serwera  tego co wiem powód kicka to śmigło . Faworyzacja graczy również występuje, gdy on nadużywa mikrofony z kolega nic z tym nie robi a jak ktoś inny zaczyna to dostaje mute. Administrator również obraża i prowokuje graczy. Generalnie gdy @ paziooojest jedynym administratorem na serwerze to jest wielki młyn na serwerze. Mam nadzieję że major wyciągnie z tego konsekwencje ponieważ chłop nie radzi sobie z ogarnianiem ludzi na serwerze. (sytuacja z slapami sie nie poprawiła)
Dowody: deathrun_portal_tw_v1_fix, deathrun_stone

Data i godzina zdarzenia: 28 listopada ok. 17.43 (gdzieś na początku na portalu) a na Stone 27 listopada około godziny 13.28 (w połowie)

Dokładny czas zdarzenia: Trudno określić ponieważ było to wczoraj i dwa dni temu. Jeżeli musi być na 100% to poszukam dokładnych godzin. Na portalu jest to między 8 a 12 minutą.

Edytowane przez REGGIN
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Chciałbym się odnieść do tej skargi

Po pierwsze. Radze sobie na serwerze ponieważ ostrzegam osobę które nie przestrzega regulaminu przed postawieniem bana a do regulaminu się stosuje i go przestrzegam.

Co do gaga na 5 minut dana osoba mnie nie wyzywała w  żądny sposób tylko żartowała w lekko niepokojący  sposób wiec jakoś mnie to w żaden sposób nie obraziło wiec tylko dostała go własnie na 5 minut.

Z wyrzucaniem osób z powodem ''śmigło'' chodzi oto ze raz wyrzucilem znajomego z powodu testu za jego zgoda z napisem ''śmigło'' i osoby np z afkiem dostawały powód kicka ''afk śmigło''.

Co do waworyzowania Mikrofonu bardzo nie nadużywam i mutuje tylko kiedy komuś przeszkadza jak ktoś owego mikrofonu nadużywa i dostaje kilka zgłoszeń z owym powodem po czym ostrzegam dana osobę a jak znowu zaczyna naduzawac dostaje muta na 15-30 minut. 

Niezbyt mi się wydaje żebym wyzywał osoby Jedyne osoby które mogłem lekko obrazić to moim znajomi którym w to żaden sposób nie przeszkadza i oni do mnie zachowuje się w podobnym zachowaniu i tez nie mam do tego żadnego problemu.

A co do slapowania to kilka razy z innymi administratorami uderzyliśmy się na wzajem z 1 lub 2 razy 

• Haha! 3

Jest to już druga skarga na ciebie @ paziooo.Myślałem, że po tej pierwszej trochę się za to weźmiesz.  Sam prowokujesz graczy i nadużywasz mikrofonu za co dostałeś nawet muta. Kiedy nie ma innego admina potrafisz nawet wyzywać innych graczy. Jeżeli chodzi o prowokacje to dałeś frozenowi muta i powiedziałeś to "Frozen powiedz mi co tam u ciebie? No co tam?" Nie wiem po co drążyć ten sam temat jednego muta nadanego przez ciebie. Mogło to w jakiś sposób prowokować frozena, ponieważ on też sam pisał do mnie na pv o tej sytuacji. Ta sama sprawa toczyła się przez kilka rund bez przerwy. Nie chodzi tu tylko o to zdazenie, ale o cały czas jak się zachowujesz.
Dowody: 24.11 godzina rozpoczęcia mapy 19:36 mapa: deathrun_deluxe_v6

• Lubię to! 2

A więc tak dostałeś już jedno ostrzeżenie przez poprzedniego majora I jesteś jeszcze na okresie próbnym faworyzujesz graczy, nadużywasz admina oraz nie stosujesz się do regulaminu serwera. Dostałeś szansę I ją zmarnowałeś więc musimy się pożegnać.

Skarga została przyjęta.
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 2
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności