CatchUp Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nick: ✯CatchUp✯ Imię: Mikołaj Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę ACT ? : Mam za sobą duży bagaż doświadczenia w CS , moje początki były w 1.6 następnie w source i obecnym CS GO , łapanie takich osób jest bardzo ważne , ponieważ psują rozgrywkę innym graczom. Czy miałeś styczność z sourcebans ? : Kiedyś w przeszłości miałem teraz trochę się zapomniało Jak oceniasz swoje umiejętności oceniania cheaterów? : takie solidne 8/10 , czasami trzeba więcej czasu poświęcić na analizę takiej osoby Czy grałeś kiedyś na cheatach? WH 1.6 AimBot 1.6 oraz kiedyś miałem okazję być w ACT na innym serwerze Jak długo gram w CS:GO ? : jest to już prawie 6 lat Ile czasu poświęcasz forum dziennie? : staram się w każdej wolnej chwili ale tak średnio 4/5 w obecnej sytuacji światowej Znajomość SM? : 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198208896115/ Kontakt : Steam, msg , discord, teamspeak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Aplikant musi mieć co najmniej 50 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi